Двоє спортсменів з Шепетівки взяли участь у веломарафоні на 100 км

24 вересня понад 100 учасників зібралися біля Хмельницької АЕС для того, щоб випробувати себе на витривалість та допомогти ЗСУ.

Цього дня всі чекали на чудову гонку в чудовий сонячний день і вона відбулася!

На старті зібралися спортсмени з різних міст та областей. Шепетівку представляли два спортсмена - Олексій Мацола та Сергій Лисак, під номерами 55 та 72 відповідно.

Старт відбувся близько 10-ї години ранку для всієї групи, яка вишикувалась в очікуванні цієї події.

Маршрут веломарафону почався довкола технологічної водойми Хмельницької АЕС, далі спортсмени долали пагорби у селах Ізяславщини та Славутчини, потім гонка перемістилася на територію Національного природного парку «Мале Полісся».

На всьому маршруті працювали волонтери, МНС та поліція. Організатори забезпечили спортсменів водою та харчуванням. Гонка була складна та запекла і вже після 4-х годин боротьби на фініші почали з'являтися перші спортсмени.

Переможцем серед чоловіків став Назарій Старжинський, друге і третє місця вибороли Іван Федюк та Олександр Шмендрук. Усі троє з Рівного.

Серед жінок найкращий час показала та здобула перемогу Вікторія Васільєва(Нетішин), другою стала - Марія Харитоненко(Нетішин), на третьому місці - Ірина Коваленко(Рівне).

Представники Шепетівки Олексій Мацола та Сергій Лисак посіли 15-е та 36-е місця відповідно.

Втомлені, проте сповнені позитивних емоцій, учасники фінішували у чудовому міському парку Нетішина, де їх чекали нагороди, смачна їжа та гарний настрій.

Цього дня понад 120 тисяч гривень допомоги для наших захистників зібрали учасники благодійного веломарафону!

Новини компаній
15:00, 14 вересня