Двое захисників з Шепетівщини загинули на фронті

На Шепетівщину знов прийшла трагічна звістка. У Ізяславський міській раді повідомили, що 2 жовтня під час ведення наступальних бойових дій героїчно загинув наш земляк, 43 річний житель с.Щурівчики сержант, командир мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону Васильчук Олександр Сергійович. Героїчна смерть застала загиблого на Херсонщині.

Наш новітній Герой був мужнім та відповідальним бійцем та командиром, вірно служив народові України. Та, на жаль, пішов у Вічність… Пішов так, як йдуть усі справжні воїни — під час бою, проявивши свою генетичну міць, захищаючи свою землю та наше майбутнє від загарбників. Поповнивши небесне військо славних синів і доньок української Нації, тепер Олександр став нашим Ангелом-охоронцем.

День перед тим, першого жовтня, під час штурмових дій на Херсонщині загинув ще один ізяславчанин, молодший сержант, бойовий медик гірсько-штурмового взводу Мосьпак Юрій Віталійович.

Як тільки почалася ця жорстока війна, він не міг залишатись осторонь і пішов на передову рятувати життя захисникам. Але, на жаль, доля розпорядилась інакше - забрала його життя в боях за нашу Україну!

У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним і близьким воїна, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять і вічна слава нашому Захисникові! - зазначили у пресслужбі.