«Галя балувана» вже 5 місяців радує шепетівчан смаколиками

 1 червня у Шепетівці відкрився магазин із власним виробництвом напівфабрикатів «Галя балувана» і відразу знайшов шанувальників своєї продукції.

Ми частенько беремо пельмені, — розповідає 70-річна шепетівчанка Галина. — Донька один раз взяла на пробу, бо цілий день працюємо, а родину хочеться побалувати і смачними, і домашніми стравами.

У магазині завжди перебуває багато покупців. Особливу їх увагу привертає цех за склом, де кухарі вправно ліплять і вареники, і пельмені, і млинці.

Про деталі роботи закладу для сайта Шепетівка Сіті розповіла завідувачка виробництва Людмила Паляниця.

Так, у нас продукція і смачна, і якісна, тому що цінуємо репутацію торгової марки. Щодня перевірені постачальники привозять сировину.

Працює 2 цехи – один із формування продукції, інший, як його називають, — «ліпка». За роботою цього цеху спостерігають відвідувачі.

У нас надзвичайно дружний колектив, люди підібралися ті, які люблять готувати, — додає пані Людмила. — Завжди готуємо у гарному настрої. Спочатку, звичайно, було важко втягуватися у процес, але залишилися найвитриваліші.

Готують напівфабрикати за технологічними картами.

Наша продукція тому і смачна, що виготовляємо суворо за рецептурою, - пояснює завідувачка

Найбільше шепетівчани полюбляють вареники і пельмені.

За зміну кухарі ліплять до 160 кг пельменів і до 200 кг вареників. Завдяки «шоковій» заморозці продукція зберігаються смак, аромат і корисні речовини, а також не псується форма. Адже важливо і смакові якості, і товарний вигляд, — розповіла пані Людмила.

Тривалі повітряні тривоги впливають на роботу колективу: продукції встигають наліпити значно менше за зміну.

Працівниці вдома вже менше готують, тому що перейшли на напівфабрикати із «Галі балунованої".

Наша продукція і смачна, і якісна, тому віддаємо перевагу саме їй. Щоразу оновлюється асортимент, запроваджуємо новинки, — підсумовує Людмила Паляниця. 

Завдяки відкриттю нового закладу в умовах війни працевлаштувалося понад 20 шепетівчан.

Нагадаємо, на Шепетівщині юні кулінарки готують смаколики, щоб допомогти ЗСУ