Шепетівчанин Дмитрій Гриценко сьогодні вийде в октагон світового турніру ММА Bellator 291(Відео)

24 лютого у Дубліні відбулася церемонія зважування учасників турніру Bellator 291, який відбудеться сьогодні. У цьому турнірі беруть участь два українці — Дмитрій Гриценко з Шепетівки та Ярослав Амосов з Ірпеня.

На зважуванні Дмитрій Гриценко показав однакову вагу зі своїм суперником Даніеле Скатіцці - по 74,48 кг.

Суперники головної події, чемпіон напівсереднього дивізіону Ярослав Амосов та володар тимчасового титулу американець Логан Сторлі, показали теж однакову вагу - 76,84 кг.

Нагадаємо, що початок сьогоднішнього вечора заплановано на 18:25. Прямий ефір можна переглянути на каналі «MEGOGO Гонг» та у розділі «Спорт». MEGOGO покаже всі бої андеркарту та головну подію.

Турнір Bellator є одним з провідних заходів у світі змішаних бойових мистецтв (MMA). Він проходить з 2008 року та налічує багато відомих бійців з усього світу. Він охоплює різні вагові категорії та проводиться в різних країнах світу. Bellator 291 стане другим турніром, який проводиться цього року в рамках цієї серії.

Українці Дмитрій Гриценко та Ярослав Амосов, які беруть участь в турнірі, здобули значну популярність у світі MMA завдяки своїм вражаючим перемогам. Сьогодні вони готові дати бій на цьому турнірі та прикрасити ім'я України у світі бойових мистецтв. Тримаємо кулаки за наших спортсменів. 

Новини компаній
15:00, 14 вересня