У Шепетівці відбулись змагання зі стрільби

Вчора, 9 березня 2023 року, у Шепетівському міському центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед дівчат у двох вікових групах. Захід відбувся в рамках Всеукраїнських спортивних змагань «Спорт, що нас об’єднує», спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту. Про це повідомили у Шепетівській міській раді.

У змаганнях взяли участь близько 40 дівчат та жінок різного віку. Змагання проводились у вправі:ГП-1 (гвинтівка пневматична). Кількість пострілів – 8 (3 пробних, 5 залікових), положення стрільби – сидячи, відстань до цілі – 10 метрів. Учасники змагалися на влучність з шаленим завзяттям, а їхні зосередженість на цілі та жага до перемоги приборкувала хвилювання під час стрільби.

Переможці та призери визначалися в особистому заліку. Серед дівчат до 18 років перемогла Олійник Евеліна з результатом 47 очок з 50 можливих. На другому місці з результатом 42 очок була Левчук Мальвіна, а на третьому – Закревська Анастасія з результатом 41 очка.

Серед дівчат старше 18 років перемогла Конончук Наталя, набравши 26 очок. На другому місці була Вихівська Людмила з результатом 24 очки, а на третьому – Андрощук Альона з результатом 14 очок.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, грамотами, медалями та подарунками міського Центру «Спорт для всіх».

Новини компаній
15:00, 14 вересня