Гастролерка з Житомирщини викрала банківську картку у працівниці міської організації

У Шепетівці поліція викрила гастролерку з Житомирщини, яка викрала банківську картку та зняла з неї понад 20 тисяч гривень. Жінку, яка вже мала кримінальний досвід, підозрюють у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, а також у привласненні офіційного документа з корисливих мотивів.

Зловмисниця здійснювала крадіжки протягом останніх 30 років, переважно в державних установах та організаціях. Під виглядом відвідувачки вона заходила до службових кабінетів та викрадала гаманці та цінні речі працівників.

Жінка навідалась до Шепетівки у лютому цього року. В одній з міських організацій вона викрала з сумки працівниці банківську картку. Хоча потерпіла швидко заблокувала свій рахунок, зловмисниці вдалося зняти готівку та використати картку у магазині.

Завдяки оперативно-розшуковим заходам, правоохоронцям вдалося вирахувати особу зловмисниці та її місце перебування. Наразі підозрювана перебуває під вартою на Житомирщині та очікує суду. Правоохоронці також перевіряють її на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території сусідніх з Хмельниччиною областей.

Новини компаній
15:00, 14 вересня