У Рівному запускають виробництво власної «мівіни»

Фабрика «Віліс» відкрила нову лінію з виробництва макаронної продукції швидкого приготування. Про це повідомляє Рівненська ОВА

Для виготовлення локшини підприємство використовує лише українські продукти, багато з яких – рівненські. І це якраз та філософія доданої вартості, коли вирощене зерно на Рівненщині переробляється на Рівненщині. А далі, вже готовий продукт експортується не лише в Україні, а й у різні країни світу, резюмував очільник області.

У планах «Віліса» – виготовляти 6 тисяч тонн локшини швидкого приготування в рік.

Рівненські підприємці вірять в Перемогу. Тому розвивають свій бізнес, вкладають кошти в новий, підіймають економіку області. Роблять все для того, щоб мир настав якнайшвидше.