Засідання ради з питань ВПО: навчання для членів Ради, медичне обслуговування та план роботи на рік

30 травня під головуванням заступника міського голови Галини Безкоровайної відбулось перше повноважне, після рішення виконавчого комітету, засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Шепетівській міській раді. До заходу долучилися представники благодійного фонду “Рокада”. Повідомляє Шепетівська міська рада.

Голова ради Галина Безкоровайна ознайомила учасників засідання з порядком денним засідання та розповіла про можливість облаштування простору для діяльності Ради та наявні приміщення.

Директор КНП «Шепетівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги Шепетівської міської ради» Віталій Градомський надав консультацію щодо медичного обслуговування внутрішньо переміщених осіб у громаді, укладання декларації з лікарем та безоплатних послуг для ВПО.

Член Ради Сергій Павловський висунув пропозицію щодо облаштування соціальної пекарні та перукарні. Узгодили проведення навчання членів Ради з проектного менеджменту. Обговорили досвід діяльності раніше створених рад ВПО в сусідніх громадах, облаштування приміщення для роботи Ради, зустрічей і обміну досвідом, участь ВПО у загальноміських заходах, акціях та толоках, організацію курсів й навчання для дорослих та дітей, питання актуалізації списків ВПО, які потребують допомоги по категоріях.

Андрій Цариценко надав юридичну консультацію щодо основних проблем, які виникають у внутрішньо переміщених осіб. Учасники засідання затвердили план заходів та роботи Ради на червень, встановили черговість засідань та розпочали роботу над річним планом діяльності Ради ВПО.

Новини компаній
15:00, 14 вересня