Більш елегантний та компактний за своїми розмірами представник зовнішньої реклами – сітілайт або простіше кажучи, спеціальний світловий двосторонній короб, що зазвичай виготовляється у розмірі 1,2*1,8 м та встановлюється в межах міста. Реклама на таких конструкціях в нашій країні нині є 2-м за використовуваністю засобом комунікації в зовнішній рекламі після так нині популярних білбордів.

Реклама на сітілайтах вважається одним із найефективніших та найпоширеніших різновидів зовнішньої реклами. Саме сітілайти в Хмельницькому та в інших містах країни сьогодні використовують з метою просування різних компаній, продуктів та послуг. Це цілком обґрунтовано, особливо якщо згадати, що основною перевагою такого формату реклами є зручне розташування в місцях з великим потоком людей та забезпечення максимальної видимості рекламного повідомлення.

Де саме у Хмельницькому замовити розміщення реклами на сітілайтах?

Якщо ви хочете орендувати у Хмельницькому рекламу на сітілайтах, тоді варто звернутися у відоме рекламне агентство IDMedia. У компанії зроблять все від себе можливе для того аби зробити правильний вибір для конструкції з потрібною клієнтам рекламою будь-якого формату. IDMedia – компанія, яка має для оренди безліч різноманітних конструкцій, тому клієнти зможуть отримати справді найефективніші рішення для свого бізнесу.

Серед переваг співпраці з компанією IDMedia з метою оренди сітілайтів та розміщення на них реклами, окремо варто відзначити наступні:

  • індивідуальний підхід до реклами компаній;
  • гарантія обрання найкращих для рекламування бізнесу конструкцій різних форматів та розмірів;
  • можливість просувати за допомогою сітілайтів у Хмельницькому брендів з товарами та послугами й навіть соціальними проектами;
  • постійна видимість та яскраве підсвічування вночі, рахунок чого конструкції стануть ефективним засобом для охоплення широкої аудиторії;
  • локальне охоплення місцевої аудиторії;
  • різноманіття форматів та креативу.

Якщо ви хочете аби про вас та вашу компанію і бізнес загалом дізналася ще більша кількість цільової аудиторії, тоді саме час орендувати сітілайти у Хмельницькому, які є вигідним рішенням для бізнесу, котрий прагне охопити широку аудиторію. Ласкаво просимо до знайомства з компанією IDMedia.

З представником рекламної агенції ви у будь-який оптимальний для вас час зможете детальніше обговорити умови співпраці та ті цілі, які ви захотіли б досягнути під час реклами. Тут вам радо запропонують допомогу з орендою рекламних конструкцій будь-яких форматів.