Великогабаритний транспорт є невід’ємною частиною сучасної економіки і логістики. Наразі майже всі транспорті компанії і перевізники використовують іноземні вантажівки, автобуси і причепи, які мають позначку TIR. Незважаючи на їх довговічність, високу якість і витривалість, вони, як і будь-який механізм, потребують регулярного технічного обслуговування, заміни розхідників (прокладок, фільтрів і т.п.), а також періодичного ремонту.

Для виконання всіх цих задач необхідні запчастини, спеціальні матеріали і інструменти. Від їх якості залежить час та ефективність подальшої експлуатації авто, тому дуже важливо знайти відповідального постачальника, що зможе запропонувати якісні товари за вигідною ціною.

Інтернет-магазин «АФЕКС ТІР» є одним з найбільших постачальників запчастин для автобусів і вантажівок в Україні. Каталог запчастин включає великий асортимент автотоварів для автобусів, микроавтобусів и вантажівок DAF, Ford, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Volvo, Scania, Isuzu, Volkswagen, Peugeot, Nissan, Hyundai, Mitsubishi, Fiat та ін., а також для причепів марок SAF, BPW, ROR, FRUEHAUF/SMB и TRAILOR.

Ви можете замовити їх за вигідною ціною з доставкою по Україні (в Одесі можливий самовивіз).

Великий вибір запчастин для вантажівок

На https://tirparts.com.ua/ представлено дуже великий асортимент товарів. Вони розділені на окремі категорії, що спрощує пошук. Ви можете обрати запчастини для:

  • ТО;
  • вихлопної системи та двигуна;
  • гальмівної системи;
  • зчеплення та трансмісії;
  • системи охолодження та опалення;
  • автохімію та аксесуари;
  • електрику і освітлення;
  • деталі кузова.

В кожній категорії товари розподілено за типом і призначенням. Наприклад, в розділі «Автохімія і аксесуари» ви можете замовити антифріз, гальмівну рідину, інструменти, змазки, оливи, а також автомобільні аксесуари (лампи, ліхтарі, килимки тощо). В розділі «Двигун» представлені деталі для мотора, ремні, ціпки, натягувачі, прокладки, деталі для системи управління двигуном, турбіни, запчастини для системи впуску.

«АФЕКС ТІР» пропонує дуже зручні інструменти для пошуку автозапчастин. Ви можете проводити його за назвою деталі, маркою і моделлю транспортного засобу, або використовуючи VIN-код.

Фахівці завжди радять купувати оригінальні запчастини – в «АФЕКС ТІР» ви знайдете великий вибір для вантажівок і автобусів всіх марок. Це гарантує їх відповідність конструкції машини, а також довговічність і високу якість. Проте, якщо ви хочете зекономити, можна знайти гідний аналог. Менеджер магазину допоможе у цьому питанні і проведе детальну професійну консультацію за необхідності.

Чому запчастини для вантажівок замовляють в «АФЕКС ТІР»?

Інтернет-магазин «АФЕКС ТІР» має чудову репутацію в Україні, адже багато років надає клієнтам не тільки якісні товари, а й зручний сервіс. До переваг замовлення деталей в цьому магазині відносять:

  • великий асортимент – ви знайдете все необхідне для обслуговування і ремонту вашого автобусу, причепу або вантажівки;
  • гарантію якості товарів;
  • зручність пошуку і замовлення товарів;
  • швидку доставку по Україні;
  • вигідні ціни і знижки.

В асортименті представлено продукцію від провідних автоконцернів світу. Ці запчастини забезпечать тривалу і надійну роботу вашого транспорту.