• Головна
  • На Сарненщині судитимуть жительку Шепетівки за незаконний обіг наркотиків
11:42, 11 жовтня 2022 р.

На Сарненщині судитимуть жительку Шепетівки за незаконний обіг наркотиків

На Сарненщині судитимуть жительку Шепетівки за незаконний обіг наркотиків

Слідчі Сарненського районного відділу поліції скерували до суду матеріали кримінального провадження по обвинуваченню 28-річної жительки Шепетівки у незаконному зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини у великих розмірах, повідомляють у Нацполіції.

Після 22:00 28 липня цьогоріч у поле зору патрульних на одній із вулиць Сарн потрапили двоє жінок. Оскільки перехожі нервували, поліцейські провели поверхневу перевірку, під час якої у сумці 28-річної зловмисниці правоохоронці виявили 19 згортків та три зіп-пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору. Відповідно до результатів експертизи це особливо небезпечна психотропна речовина – PVP. Загальна її вага майже 10 грамів.

На Сарненщині судитимуть жительку Шепетівки за незаконний обіг наркотиків, фото-1

Крім того, під час спілкування зі слідчими жителька Хмельниччини зізналася, що на одній із вулиць у Сарнах вона розклала заготовлені нею та розфасовані чотири «закладки» із психотропами.

Досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 307 КК України, встановлено, що PVP зловмисниця придбала у липні через месенджер Telegram з метою подальшого збуту. Реалізовувати свої злочинні наміри приїхала у Сарни. Втім, її кримінальну діяльність викрили та задокументували правоохоронці.

На період досудового розслідування підозрювана перебувала під нічним домашнім арештом.

Відомо, що раніше у поле зору поліцейських вона не потрапляла. Відповідно до санкції інкримінованої зловмисниці статті обвинуваченій може загрожувати від шести до десяти років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шепетівка сіті #новини сьогодні #сайт міста
live comments feed...