• Головна
  • Юні фотографи відвідали музей на Шепетівщині
09:59, 18 жовтня 2022 р.

Юні фотографи відвідали музей на Шепетівщині

 Свою вправність у мистецтві фотографії юні відвідувачки музею мали можливість відточити на цікавих експонатах історії правоохоронних органів від часів минувщини і до сучасності. Про це повідомило Шепетівське управління поліції.

Спеціаліст відділу психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Хмельницькій області Юлія Миколаєнко в деталях розповіла про роботу стражів порядку у різні часи.

Юні фотографи відвідали музей на Шепетівщині, фото-1

Завжди приємно бачити у стінах музею молоде покоління, - розповідає очільник поліції Ізяславщини Петро Конончук, який також приєднався до екскурсії, - вважаю, що це важлива та потрібна робота, адже таким чином діти дізнаються про історію свого міста, своїх захисників. А ще з користю проводять дозвілля. Продовжимо таку практику й надалі.

Дівчатам теж стало цікаво ознайомитися із світлинами музею.

Юні фотографи відвідали музей на Шепетівщині, фото-2

Вдячна своїм колегам, які зараз на нульових позиціях захищають кордони нашої держави від російських окупантів. При цьому хлопці не забувають про наш музей та поповнюють його новими вже трофейними експонатами сучасної війни, - резюмувала захід підполковник у відставці Юлія Миколаєнко. Тож чекаємо усіх бажаючих доторкнутися до історії правоохоронних органів на відвідини філій музею ОВС.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ізяслав #екскурсія #фотографи #поліція #Шепетівське управління поліції
live comments feed...