• Головна
  • У разі знеструмлення Ізяславська лікарня не залишиться без електропостачання
08:29, 21 жовтня 2022 р.

У разі знеструмлення Ізяславська лікарня не залишиться без електропостачання

 Для удосконалення практичного досвіду рятувальники Шепетівського районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області спільно із Ізяславським РЕМ АТ «Хмельницькобленерго» провели тактико-спеціальне навчання на базі КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня». У ході навчання був відпрацьований алгоритм дій щодо ліквідації надзвичайної ситуації, яка призвела до знеструмлення закладу.

Під час проведених практичних відпрацювань було запущено аварійні джерела живлення, які наявні в міській багатопрофільній лікарні, а саме 2 генератора. Крім того, відпрацювалася ще одна надзвичайна ситуація, при якій сталась поломка дизеля-генератора. Завдяки злагодженій роботі керівного складу лікарні та чергових служб відбулося під’єднання дизель-генератора ДСНС, який забезпечив сталу роботу медичного закладу, — йдеться у повідомленні Шепетівського районного управління ДСНС у Шепетівському районі.

У ході навчання було досягнуто поставленої мети та оцінено належний рівень роботи керівного складу, працівників, службовців та персоналу лікарні. У цілому КНП «Ізяславська міська багатопрофільна лікарня» готова до виконання завдань за призначенням.

Нагадаємо, голова Хмельницької ОВА закликав економити електроенергію у найближчі чотири дні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДСНС #рятувальники #лікарня #Ізяслав #навчання
live comments feed...