• Головна
  • На Шепетівщині поліція затримала рецидивіста за чергову крадіжку
12:39, 26 жовтня 2022 р.

На Шепетівщині поліція затримала рецидивіста за чергову крадіжку

Подія відбулась на початку жовтня поточного року у Нетішині. 41-річний місцевий житель, якого раніше неодноразово притягували до кримінальної відповідальності, вкотре посягнув на чужу власність. Чоловік проник до підсобного приміщення одного з торгівельних центрів міста. Звідти викрав особисті речі працівника закладу, серед яких була банківська картка. Після скоєного зник. Про це повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції.

Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника та оголосили йому підозру. Наступного ж дня чоловік намагався вчинити ще одну крадіжку, цього разу з супермаркету. Зловмисник не розрахувався за елітний алкоголь. Наразі слідчі направили до суду кропотання про обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою.

На Шепетівщині поліція затримала рецидивіста за чергову крадіжку, фото-1

Слідчі Шепетівського районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч.4 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло, вчинена в умовах воєнного стану) та ч.1 ст.357 (Викрадення офіційного документу) Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Поліція #рецедівіст #крадіжка
live comments feed...