• Головна
  • З полону до дому повернулися двоє мешканців Шепетівського району
11:16, 30 жовтня 2022 р.

З полону до дому повернулися двоє мешканців Шепетівського району

Вчора, 29 жовтня, відбувся черговий обмін полоненими. Вдалося звільнити 52-х людей – офіцерів, медиків, сержантів та солдат. Серед них 30-річний ізяславчанин, військовослужбовець, офіцер - Заморський Олександр Володимирович. У пекельному полоні він перебував кілька місяців.

З полону до дому повернулися двоє мешканців Шепетівського району, фото-1

Також вдалось визволити чоловіка нещодавно звільненої з полону ізяславчанки Струтинської Валентини, морпіхотинця Струтинського Євгена.

Валентина та Євген Струтинські у складі 36 бригади морської піхоти разом обороняли Маріуполь після повномасштабного наступу рф.

З полону до дому повернулися двоє мешканців Шепетівського району, фото-2

Про возʼєднання подружжя йдеться у відео «Радіо Свобода». 

«У квітні їх роз'єднав російський полон. Більше пів року вони не знали нічого про одне одного, перебуваючи у російських в'язницях. У кінці вересня Валентину звільнили з полону, а сьогодні - і її чоловіка», - йдеться у дописі до сюжету.

У відео Валентина Струтинська розповідає про те, як разом з чоловіком перебувала на «Азовсталі», як її розлучив з чоловіком російський полон та яким чином дізналася про свій обмін з поверненням до України і як чекала на зустріч з чоловіком.

Україна продовжує боротьбу за визволення з полону кожного нашого захисника! Слава Україні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Полон #звільненя #Шепетічани #Ізяслав
live comments feed...