• Головна
  • З 5 по 11 грудня на Хмельниччині діятиме оновлений графік відключення світла
11:13, 5 грудня 2022 р.

З 5 по 11 грудня на Хмельниччині діятиме оновлений графік відключення світла

З 5 по 11 грудня на Хмельниччині  діятиме оновлений графік відключення світла

На поточному тиждні, з 5 по 11 грудня, в Хмельницькій області діятиме оновлений графік відключення електроенергії. За інформацією АТ “Хмельницькобленерго”, намагатимуться відключати тільки основні черги у разі раціонального використання світла споживачами та дотримання областю дозволеної величини потужності.

Орієнтовний порядок застосування черг упродовж тижня такий:

В товаристві також попередили, що потрібно бути готовими і до застосування додаткових черг.

Якщо ж електрична енергія ввімкнулась раніше, або вимкнулась пізніше – це не означає зміщення графіка погодинних відключень. Це свідчить про те, що наразі немає необхідності відключати додаткову чергу”, – зауважили в обленерго.

Загалом по Україні, як зазначив Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль, за 9 місяців війни фахівцями “Укренерго” було проведено аварійні роботи та частково відновлено електропостачання на 45-ти пошкоджених обстрілами підстанціях. Також відновлено десятки тисяч кілометрів 52-х із 87-ми високовольтних ліній електропередачі.

Для відновлення мереж та підвищення фінансової стабільності “Укренерго” залучило 300 000 000 євро кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), а також 72 000 000 євро грантових коштів від Нідерландів. Більшість цих коштів буде спрямовано безпосередньо на придбання обладнання, яке терміново необхідне для підстанцій, що зазнали масованих ракетних ударів росіян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Графік відключення світла #обленерго
live comments feed...