• Головна
  • Спортсмени з Шепетівщини стали призерами Кубка Європи з самбо
18:26, 6 грудня 2022 р.

Спортсмени з Шепетівщини стали призерами Кубка Європи з самбо

Впродовж двох днів, 1-го і 2-го грудня поточного року, в місті Кейле Гредіштейн (Румунія) відбувся розіграш Кубка Європи з боротьби самбо 2022 року серед чоловіків та жінок. У змаганнях взяли участь понад 170 спортсменів з 12-ти країн, серед яких нетішинці Ярослав Давидчук та Богдан Цисар, які нині здобувають освіту у Львівському державному університеті фізичної культури.

У ваговій категорії до 98 кг золоту нагороду виборов майстер спорту міжнародного класу Ярослав Давидчук. На шляху до фіналу, у попередніх раундах він вигравав в усіх сутички достроково, а у фіналі больовим прийомом здолав борця з Ізраїлю.

Спортсмени з Шепетівщини стали призерами Кубка Європи з самбо, фото-1

Майстер спорту Богдан Цисар, який захищав спортивну честь синьо-жовтого прапора у ваговій категорії до 79 кг, впевнено переміг представників Болгарії та Румунії, а в півфінальній сутичці зустрівся з чотириразовим чемпіоном світу з бойового розділу, своїм співвітчизником Владиславом Руднєвим і за рахунку 2:2 поступився за якістю оцінених дій. Втім, додому Богдан повернувся також з медаллю. У сутичці за третє місце він не залишив жодного шансу представнику Ізраїлю, якого за 12 секунд переміг больовим прийомом і в такий спосіб виборов бронзову нагороду.

Спортсмени з Шепетівщини стали призерами Кубка Європи з самбо, фото-2

Вітаємо Ярослава Давидчука і Богдана Цисара із нагородами континентального форуму та заслуженого тренера України Геннадія Горохова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#самбо #призери #шепетівщина
live comments feed...