• Головна
  • Музей пропаганди продовжує збирати та досліджувати військові експонати, здобуті нашими бійцями на передових позиціях
13:27, 11 грудня 2022 р.

Музей пропаганди продовжує збирати та досліджувати військові експонати, здобуті нашими бійцями на передових позиціях

Днями у музеї відкрилася чергова експозиція присвячена російсько-українській війні. І в цей раз виставка знову поповнилася трофейними експонатами.

Так, дружина військового передала офіцерську польову сумку (планшет) окупанта з документами російської армії. А військовослужбовець 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого пан Віталій особисто привіз з фронту та передав музею такі речі окупантів:  

  • прапор;  нагрудний знак та значки ГТО радянського зразку;  
  • маскувальна літня куртка;  
  • казанок армійський.

Щиро дякуємо за трофеї, які поповнюють нашу колекцію й експозицію, адже вони є прямим доказом перебування російських військ на території України, та відіграють важливу роль у творенні сучасної історії воєнного періоду. Наші захисники творять історію - ми зберігаємо її для нащадків   Музей пропаганди радо співпрацює з волонтерами, військовослужбовцями, їхніми родинами і дякує всім, хто має можливість передавати трофеї з передових. Якщо ви маєте речі, які розповідають про війну, є доказом перебування російських окупаційних військ на території України, то можете передати їх музею, аби зберегти цінні експонати, що ілюструють творення сучасної історії, - йдеться у повідомленні музею.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#музей пропаганди #трофеї #виставка
live comments feed...