• Головна
  • Графік відключень електроенергії 12 грудня у Хмельницькій області
09:07, 12 грудня 2022 р.

Графік відключень електроенергії 12 грудня у Хмельницькій області

Графік відключень електроенергії 12 грудня у Хмельницькій області

Задля стабілізації роботи енергосистеми запроваджено графік погодинних відключень. Графік враховує почерговість відключень споживачів та потребу збереження розподілу електричної енергії об’єктам критичної інфраструктури. Проте порядок введення черг може коригуватися згідно з вказівкою диспетчера НЕК «Укренерго». Наразі Хмельницьку область поділено на 4 черги.

Якщо не буде технологічних порушень в роботі енергосистеми, відключення на Хмельниччині відбуватимуться по схемі: 4 години електрична енергія відсутня, 4 години електрична енергія постачається. Зверніть увагу на порядок застосування черг. Він змінюється щотижня для рівномірного розподілу електричної енергії чергам у розрізі доби. У разі збільшення дефіциту електричної енергії в енергосистемі країни або ж зменшення НЕК «Укренерго» дозволеної величини навантаження на область – повідомляють на офіційному сайті та сторінках у соціальних мережах Хмельницькобленерго.

Для перегляду адрес, які наразі знеструмлені або будуть невдовзі знеструмлені, перейдіть на сторінку «ВІДКЛЮЧЕННЯ ЗА АДРЕСАМИ».

Варто пам’ятати про раціональне використання електричної енергії. Не потрібно вмикати одночасно декілька енергоємних приладів. Відсутність ж відключень свідчитиме про належний рівень економії електричної енергії споживачами, а не про скасування графіка або внесення у нього змін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Електроенергія #графік #хмельницькобленерго
live comments feed...