• Головна
  • Картриджі для вейпа — важлива складова для приємного паріння
Новини компаній
09:14, 16 грудня 2022 р.

Картриджі для вейпа — важлива складова для приємного паріння

Новини компаній

Вейпи зараз мають попит у всіх країнах, стаючи нереально популярними. Багато людей прийняли рішення кинути палити сигарети та перейшли на електронки, які менш шкідливі й при цьому дозволяють навіть заощадити в довгостроковій перспективі. У разі ПОДів, щоб насолодитися якісним парінням, потрібно обзавестися оригінальними картриджами, купивши їх у перевіреного постачальника з бездоганною репутацією.

З нашої статті ви дізнаєтеся не тільки, що таке сменные картриджи для под систем, які їхні характеристики для популярної електронної сигарети Elf Bar RF350, та у чому різниця між різновидами. Читайте далі, якщо хочете правильно підбирати витратні матеріали для вейпів.

Характеристики картриджів для Elf Bar RF350

Змінний бачок, який легко перезаправляється — Elfbar картридж 1.2 Ом входить до комплекту багаторазового використання ПОД-системи RF350 Pod Starter Kit. До слова, він поєднується з моделлю Elf Bar Mate 500. В Elf Bar картридж влазить 1.6 мл рідини, збоку розташована спеціальна кришечка, яка відкриває доступ до механізму заправки. Мундштук підлаштований під форму губ, щоб зробити процес паріння максимально зручним.

Опір вмонтованого випаровувача на 1.2 Ом гарантує вишуканий смак, він годиться для рідин з великою місткістю нікотину. Elf Bar RF350 виготовлений з безпечних матеріалів — пластик, який використовується навіть у харчовій сфері та є абсолютно стерильним.

Картриджі для вейпа — важлива складова для приємного паріння , фото-1

Багаторазка описаної моделі практична в застосуванні, вирізняється компактними габаритами та можливістю отримати тугу тягу MTL, як у «аналогових» сигарет.

Які бувають різновиди картриджа для вейпа

Розрізняють кілька класифікацій.

Стандартний

Дуже димний і один з найпоширеніших варіантів, особливо підходить для невеликих електронних сигарет. Нагадує фільтр звичайної цигарки. У складі стандартного картриджа є синтепон, який позитивно впливає на відчуття смакових якостей заправки.

Картомайзер

Має класичний вигляд — контейнер і випарник з'єднані. Це дає можливість максимально відчути насиченість ароматизаторів і насолодитися густим потоком пари, не задихаючись від неприємного гару. Найбільша перевага — величезна місткість рідини.

Танк

На відміну від стандартного картриджа, цей не має в складі синтепону, відповідно — відсутній сторонній присмак. Можна сказати, що це просто вмістилище з рідиною, яке закривається спеціальною гумкою, що має отвір для надходження заливки.

Розглянемо особливості відкритих видів картриджів, у яких нагрівальний елемент знаходиться всередині:

  • Mesh — спеціальна «сітка» для зручного затягування, більшої інтенсивності та насиченої пари.
  • Ceramic — керамічний варіант картриджа без вати та спіральки, він ефективно функціонує і довше служить у роботі.
  • Coil — стандарт, оболонка спіралі зроблена з ніхрому або февралю, а всередині вата. Винайдений для тугої MTL затяжки.

Електронні сигарети не назвеш дешевим задоволенням, тому будьте готові до того, що купити картридж на Elfbar можна від 80 до 150 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
live comments feed...