• Головна
  • У селі Корчик Шепетівського району згорів пенсіонер
10:36, 24 грудня 2022 р.

У селі Корчик Шепетівського району згорів пенсіонер

 23 грудня о 10:20 до служби порятунку зателефонували мешканці с. Корчик Шепетівського району та повідомили, що в одному з будинків села виникло займання. Пожежу ліквідували самі громадяни, ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. На місці поді було виявлено тіло 86-річного громадянина. Ймовірна причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печей.
Цього ж дня о 19:34 надійшов черговий виклик. В с. Голосків Хмельницького району загорілась господарча споруда. Займання ліквідували надзвичайники 31 Державного пожежно-рятувального поста, врятувавши людську оселю, на яку могло перекинутися полум’я.
Вже 24 грудня о 01:20, ймовірно, через коротке замикання електромережі зайнялося домоволодіння в с. Манівці Хмельницького району. Пожежу, рятувальникам 23 Державного пожежно-рятувального поста вдалося ліквідувати о 02:02 на площі 40 кв.м.
У цих двох випадках обійшлося без жертв та травмувань.

Шановні громадяни, Служба порятунку Хмельниччини звертається до вас із проханням бути обережними та відповідальними з вогнем у побуті, стежте за справністю печей та обігрівачів, не перенавантажуйте електромережу та, ні в якому разі, не паліть у ліжку! Пам'ятайте, що дотримання правил пожежної безпеки – це найдієвіший метод вберегтися від лиха, - йдеться у повідомленні рятувальників.

У селі Корчик Шепетівського району згорів пенсіонер, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пожежа #мчс
live comments feed...