• Головна
  • На Шепетівщині продовжують боротися з COVID-19
09:42, 28 лютого 2023 р.

На Шепетівщині продовжують боротися з COVID-19

На Шепетівщині продовжують боротися з COVID-19

За оперативними даними з 20 по 26 лютого, на Шепетівщині було виявлено 29 нових випадків захворювання на COVID-19, з яких дві дитини. Загалом, три людини потребували госпіталізації, а 22 особи одужали протягом тижня. На щастя, за цей тиждень летальних випадків не було зафіксовано.

Найбільша кількість нових випадків COVID-19 була зафіксована в Шепетівській громаді, де захворіло 23 особи, з яких двоє були госпіталізовані. У Судилківській громаді виявлено три випадки, одна дитина лікується амбулаторно. У Грицівській громаді зафіксовано один випадок — захворіла дитина. У Ленковецькій громаді виявлено два випадки, лікуються амбулаторно.

Оперативна інформація про захворюваність на COVID-19 на Шепетівщині ще раз нагадує громадянам про необхідність дотримуватися протиепідемічних заходів: носити маски у громадському транспорті та місцях масового перебування людей, дотримуватися соціальної дистанції, регулярно мити руки.

Нагадуємо також, що самолікування може бути небезпечним для здоров'я, тому в разі появи симптомів COVID-19 необхідно звернутися до лікаря. Будьте обережні та здорові!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#COVID-19 #захворювання #шепетівщина
live comments feed...