• Головна
  • Чергова загибель воїна на передовій: наш земляк Олег Шевченко віддав життя за Батьківщину
11:06, 3 березня 2023 р.

Чергова загибель воїна на передовій: наш земляк Олег Шевченко віддав життя за Батьківщину

Чергова загибель воїна на передовій: наш земляк Олег Шевченко віддав життя за Батьківщину

Трагічна подія сталася 27 лютого: Олег Шевченко, військовослужбовець, виконуючи свій обов’язок захищаючи Батьківщину, загинув в бою за незалежність України.

Олег Шевченко, навідник, мешканець села Крупець, отримав важкі поранення 23 лютого 2023 року в районі населеного пункту Дубове-Василівка Бахмутського району Донецької області. Попри всі зусилля медичних працівників, він помер у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні.

Родина, друзі та бойові побратими загиблого Героя перебувають у глибокому скорботному стані, і ми разом з ними ділимо цю важку втрату. Від щирого серця висловлюємо наші глибокі співчуття рідним та близьким Олега, а також побратимам, які разом з ним боронили нашу країну.

Героїчна смерть Олега Шевченка є пам’ятною сторінкою в історії нашої країни, тому що він боровся за незалежність, територіальну цілісність та суверенітет України. Ми пам’ятаємо та шануємо його внесок у захист нашої Батьківщини.

Дата та час поховання Олега Шевченка будуть повідомлені додатково. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту скорботи за найдорожчою для його рідних і близьких людиною. Герої не вмирають, вічна пам'ять Герою!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#загибель #герой #втрата
live comments feed...