• Головна
  • Шепетівське локомотивне ДЕПО святкує свій 150-річний ювілей: історія професіоналізму та внесок у розвиток транспорту країни
19:13, 3 березня 2023 р.

Шепетівське локомотивне ДЕПО святкує свій 150-річний ювілей: історія професіоналізму та внесок у розвиток транспорту країни

Сьогодні Шепетівське локомотивне ДЕПО святкує свій 150-річний ювілей. З цієї нагоди проведено ряд урочистих заходів, які відзначили внесок колективу у розвиток залізничного транспорту на території країни.

Історія ДЕПО почалася ще у 1873 році, коли воно було заснована. Усі ці роки підприємство працює на благо громади та забезпечує безперебійний рух поїздів на території країни. За свою історію колектив став професіоналами у своїй галузі та відзначався якістю та сумлінністю виконання своїх посадових обов'язків.

До святкування приєдналась заступник Шепетівського міського голови Галина Безкоровайна. Вона відзначила внесок колективу у розвиток міста та висловила вдячність за бездоганну роботу. Кращі працівники підприємства були відзначені Почесними грамотами Шепетівської міської ради за підписом міського голови Віталія Бузиля.

Шепетівська громада долучилася до святкування та висловила слова вдячності та підтримки колективу ДЕПО. Вони відзначили, що підприємство є одним з важливих елементів інфраструктури міста та привітали його з ювілеєм.

Шепетівське локомотивне ДЕПО за 150 років своєї роботи зарекомендувало себе як надійний та професійне підприємство. Ми бажаємо колективу успіхів та нових досягнень на благо громади та всієї країни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#депо #шепетівка
live comments feed...