• Головна
  • «Укрпошта» запускає пілотний проєкт «Листоноші на електробайках»
13:44, 8 березня 2023 р.

«Укрпошта» запускає пілотний проєкт «Листоноші на електробайках»

«Укрпошта» запускає пілотний проєкт «Листоноші на електробайках»

«Укрпошта» запускає пілотний проєкт «Листоноші на електробайках» — ініціатива передбачає забезпечення листонош електровелосипедами українського виробництва для обслуговування клієнтів у важкодоступній місцевості.

Проєкт анонсував гендиректор національного поштового оператора Ігор Смілянський, додавши, що компанія прагне «мати не лише задоволених, а ще й сучасних листонош».

Гендиректор «Укрпошти» прикріпив кілька фото електричного велосипеда для проєкту у характерному яскраво-жовтому забарвленні, який оснащений двома місткими контейнерами для перевезення кореспонденції спереду та ззаду.

Очікується, що перехід листонош на електричні дво- та трьохколісні «мустанги» значно пришвидшить доставку кореспонденції серед населення сільської місцевості та віддалених населених пунктів, підвищить ефективність роботи та зарплати працівників не шляхом підвищенням тарифів чи фінансування з бюджету.

«На них зручно долати гірські масиви Закарпаття та Франківщини та швидше рухатися довгими вулицями приватних секторів Дніпра чи Харкова. Спробуємо різні формати та моделі (2-х та 3-х-колісні), щоб вже бути впевненими, що можемо доставити швидко, зручно та с GPS-відстеженням». Ігор Смілянський, CEO «Укрпошта»

За задумом керівництва «Укрпошти», всім листоношам також видадуть портативні комп’ютери та POS термінали для обслуговування клієнтів. Про USB-зарядку обіцяють не забути теж.

Скільки загалом електровелосипедів планується закупити в межах ініціативи, та які саме регіони вона охопить, поки не повідомляється.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#електробайк #листоноша #укрпошта
live comments feed...