• Головна
  • У Понінці водій, який збив пішохода та втік з місця події, отримав 7 років ув’язнення
12:51, 9 березня 2023 р.

У Понінці водій, який збив пішохода та втік з місця події, отримав 7 років ув’язнення

У Понінці водій, який збив пішохода та втік з місця події, отримав 7 років ув’язнення

Хмельницький суд засудив водія, який у стані сп’яніння збив на смерть 40-річного пішохода і втік з місця події, до 7 років ув’язнення.

Цей інцидент стався 30 червня минулого року близько 20.00 години на вулиці Боженка в смт Понінка на Полонщині. Після наїзду на пішохода, водій автомобіля «Шкода Октавія» зник з місця події.

Керівництво поліції на території району негайно ввело план «Перехват» та оперативно розшукало 40-річного зловмисника в м. Полонному. Встановлено, що водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Нещодавно суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження та засудив винуватця ДТП до 7 років ув’язнення за двома статтями Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Понінка #дтп #загибель #поліція
live comments feed...