• Головна
  • Віддав життя захищаючи Україну: пам'ять про загиблого воїна Ребекевші Сергія Вікторовича
23:43, 10 березня 2023 р.

Віддав життя захищаючи Україну: пам'ять про загиблого воїна Ребекевші Сергія Вікторовича

Віддав життя захищаючи Україну: пам'ять про загиблого воїна Ребекевші Сергія Вікторовича

Трагічна новина надійшла з фронту — воїн Ребекевші Сергій Вікторович загинув 9 березня 2023 року, захищаючи нашу країну в бою під Бахмутом. Його серце зупинилося від важких поранень, отриманих у бою.

Сергій Вікторович народився у с.Судилкові та навчався в місцевій школі. Він був добрим і відповідальним юнаком, який любив своє село та природу. Він мріяв про те, щоб після перемоги обробляти землю та подорожувати рідним краєм.

Проте, коли ворог посягнув на Україну, Ребекевші не міг стояти осторонь. З 2015 року він брав участь в АТО (ООС) та захищав кордони рідної землі на Сході України. А з лютого 2022 року, коли російський агресор вторгся на територію країни, Ребекевші долучився до боїв захищаючи нашу землю від окупантів. Він був сміливим та рішучим воїном, який добре знав військове ремесло. Він був гранатометником та першокласним водієм.

Сергій Вікторович був не тільки відданим захисником України, а й люблячим сином, батьком та чудовим товаришем для багатьох.

Ми висловлюємо щирі співчуття батькам Сергія Вікторовича, його синові та всій родині. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною пам'яттю Героя України.

Прощання з Ребекевшою С.В. та чин похорону відбудуться у неділю, 12 бе­рез­ня, у с. Су­дил­ків. На­ра­зі час уточ­ню­єть­ся, про що бу­де по­ві­дом­ле­но до­дат­ко­во.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#захисник #загибель #судилків
live comments feed...