• Головна
  • Як аграрії Хмельниччини готуються до посівної кампанії 2023 року
13:14, 13 березня 2023 р.

Як аграрії Хмельниччини готуються до посівної кампанії 2023 року

Як аграрії Хмельниччини готуються до посівної кампанії 2023 року

У Хмельницькій області аграрії почали активні підготовки до весняно-польових робіт на 2023 рік. За попередніми планами, вони планують посіяти понад 850 тис. га ярих культур, з яких більше 300 тис. га становитимуть ярі зернові, більше 440 тис. га - технічні культури, а 110 тис. га - картопля, овочі та кормові культури.

Основними культурами, які будуть вирощуватися в регіоні, є пшениця, ячмінь, кукурудза, цукровий буряк, ріпак, соя та соняшник. Аграрії вже почали підготовку ґрунту для сівби ярих культур та провели перше підживлення озимини на половині площі посіву.

Зараз сільгосппідприємства області зайняті придбанням матеріально-технічних ресурсів, ремонтом ґрунтообробної та посівної техніки, щоб забезпечити успішну посівну кампанію 2023 року.

Посівна кампанія має велике значення для аграрної галузі Хмельниччини, оскільки вона є вирішальним етапом у вирощуванні сільськогосподарських культур та формуванні врожаю. Вірогідність успіху вирощування залежить від багатьох чинників, включаючи належну підготовку ґрунту, вчасне проведення посівних робіт та належний догляд за рослинами.

Успіх посівної кампанії 2023 року в Хмельницькій області може мати значний вплив на розвиток сільського господарства та економіку регіону в цілому

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#посівна #хмельниччина #аграрії
live comments feed...