• Головна
  • Продовжується ямковий ремонт автодороги Т-23-09 у напрямку Полонного
10:50, 11 травня 2023 р.

Продовжується ямковий ремонт автодороги Т-23-09 у напрямку Полонного

ремонт автодороги Шепетівка - Полонне

ремонт автодороги Шепетівка - Полонне

З початку цього тижня на трасі Т-23-09 працює спецтехніка яка займається ямковим ремонтом дороги яка з'єднує Шепетівку та Полонне. Зараз бригади працюють на підході до міста Полонне. 

Довідково: Траса Т-23-09 Шепетівка – Чуднів – Бердичів пролягає через Хмельницьку область протяжністю 39,5 кілометрів, та проходить від Шепетівського району Хмельницької області до Житомирщини через Кременець, Білу Церкву, Ржищів, Канів та Софіївку.

Варто зазначити, що ремонтні роботи проводяться без зупинки руху транспортного потоку. Дорожники закликають водіїв дотримуватись правил безпеки на дорозі в районах ремонтних робіт. Рекомендується заздалегідь знизити швидкість руху автомобілів і дотримуватись попереджувальних дорожніх знаків.

У зв'язку з воєнним станом, пріоритетним завданням держави є оборона. Повноцінне відновлення дорожньої інфраструктури Хмельниччини тимчасово призупинено до закінчення цього періоду. Тому ми зосереджуємося на підтримці проїзного стану автошляхів шляхом аварійного ямкового ремонту, — наголошують у службі.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення, необхідно звертатися до єдиного контакт-центру Агентства відновлення для звернень громадян: +380674006080. Звернувшись за допомогою на цей номер, ви зможете повідомити про будь-які неполадки або надзвичайні ситуації на дорозі, що потребують оперативної реакції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ремонт #дороги #Полоне
live comments feed...