• Головна
  • У Шепетівці відбувся турнір з швидких шахів серед юнаків до 17 років
новини спорту
11:47, 15 травня 2023 р.

У Шепетівці відбувся турнір з швидких шахів серед юнаків до 17 років

новини спорту
У Шепетівці відбувся турнір з швидких шахів серед юнаків до 17 років

4 травня у міському шаховому клубі «Дебют» Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся турнір зі швидких шахів серед юнаків до 17 років Шепетівської міської територіальної громади. Цей захід був проведений в рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Sport for all every day».

Учасники турніру змагалися за першість за коловою системою з контролем часу 10 хвилин з додаванням 10 секунд на хід. Боротьба за шаховими дошками була безкомпромісною, а молоді шахісти продемонстрували високий рівень майстерності та стратегічного мислення.

Переможцем турніру став Бондар Олександр, який здобув заслужену перемогу. На другому місці розташувався Клюка Роман, а третє місце посів Рудик Михайло. Юні шахісти продемонстрували свою виняткову талановитість та вміння стратегічного планування.

Звитяга Бондаря Олександра та високі досягнення інших учасників були відзначені кубками, грамотами, медалями та подарунками від Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#спорт #шахи #турнір
live comments feed...