• Головна
  • Креативне свято від креативних студентів. Як Шепетівський професійний ліцей святкував День вишиванки
17:23, 18 травня 2023 р.

Креативне свято від креативних студентів. Як Шепетівський професійний ліцей святкував День вишиванки

Креативне свято від креативних студентів. Як Шепетівський професійний ліцей святкував День вишиванки

День вишиванки це відносно нове свято, яке увійшло у наші серця не так давно. І кожен його святкує по-різному, але головний атрибут цієї події — наше національне вбрання, вишиванка.

Цей день святкується в кожний третій четвер травня і це період, коли вже тепло та квітнуть дерева, а серця наповнюються енергією.

Шепетівка завжди була багата на студентів, адже місто має декілька навчальних закладів. І один з них — Шепетівський професійний ліцей, який вміє не тільки навчати, але й креативно святкувати різні події.

Ось і сьогодні студенти разом з викладачами та адміністрацією зібралися біля ліцею, щоб поділитися своїми емоціями. На вулиці вони організували імпровізований ярмарок, на якому можна було купити смаколики власного виробництва, а всі кошти традиційно йшли на підтримку наших воїнів на передовій.

Ярмарок розпочався об 11:00, де кожна група представила свої кулінарні вироби та напої. Студенти закликали шепетівчан спробувати різноманітні вироби за символічну ціну. Дехто зупинявся, купував та з усмішкою йшов далі.

Недподалік інші студенти виконували роботи з благоустрою території, встановлюючи лавки та викладаючи нову доріжку вздовж скверу. Як виявилося пізніше, це ще й була їх дипломна робота, тому це було зроблено із задоволенням та на відмінно.

По закінченню ярмарки відбувся танцювальний флешмоб, який дуже здивував перехожих. Декому могло здатися, що це були виключно студенти, але разом з ними брали участь і викладачі, навіть керівництво ліцею.

Шепетівський ліцей ламає радянські стереотипи навчальних закладів, де все будувалося не на допомозі, розумінні та підтримці, а на страху. Це велика сім'я, де кожен підтримує один одного, де всі разом святкують, де всі разом працюють та відпочивають.

Креативне свято від креативних студентів. Як Шепетівський професійний ліцей святкував День вишиванки, фото-13

"Це все завдяки нашому керівництву і особисто директорці ліцею Чернушич Аллі Володимирівні", — діляться емоціями студенти.

Попри війну, шепетівчани продовжують жити, продовжують навчатися, продовжують допомагати один одному та ЗСУ. З такими людьми ми обов'язково переможемо!

А Шепетівському професійному ліцею бажаємо успіхів, розвитку та енергії у своїй справі, яку вони роблять для своїх студентів та для суспільства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шепетівський ліцей #вишиванка #свято
live comments feed...