• Головна
  • Жи­тель Ше­пе­тів­щи­ни незаконно збе­рі­гав по­над 200 пат­ро­нів і са­мо­роб­ну гвин­тівку
10:27, 26 травня 2023 р.

Жи­тель Ше­пе­тів­щи­ни незаконно збе­рі­гав по­над 200 пат­ро­нів і са­мо­роб­ну гвин­тівку

Жи­тель Ше­пе­тів­щи­ни незаконно збе­рі­гав по­над 200 пат­ро­нів і са­мо­роб­ну гвин­тівку

Суд Полонського району підтвердив угоду між прокурором та обвинуваченим у справі про незаконне зберігання бойових припасів та вогнепальної зброї (частина 1 статті 263 Кримінального кодексу України). Суд визнав обвинуваченого винним у цьому злочині та призначив покарання, згідно з угодою сторін - 3 роки ув'язнення зі звільненням від відбування покарання на умовах випробування протягом 1 року.

56-річному мешканцю села Шепетівського району було знайдено саморобну гвинтівку та 234 патрони, приховані на горищі господарського приміщення. Чоловік заявив, що зброя залишилася йому після смерті батька, і він не мав законного дозволу на її зберігання.

Прокурор і підозрюваний у кримінальному правопорушенні згодились на угоду про визнання винуватості під час досудового слідства, яке передбачало частину 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Обидві сторони погодилися з кваліфікацією злочину та запропонованим покаранням, і під час судового процесу вони звернулися до суду з проханням затвердити угоду.

Суд переконався, що угода про визнання винуватості відповідає вимогам закону й затвердив її.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зброя #патрони #суд
live comments feed...